Anàlisi primeres sortides outdoor Grèvol

Crònica del Genís Zapater

Com a coordinador de l’àrea de Rendiment del Grèvol salut Terrassa i director de les sortides outdoor em toca comentar i valorar els dos primers entrenaments de trail. La meva valoració de les dues primeres sortides d’entrenament amb l’equip Grèvol és molt bona: estic molt content i satisfet de com s’estan fent les coses i quina direcció esta prenent tot plegat.

Tots els assistents d’ambdós entrenaments han remarcat les millores tècniques que els ha aportat l’entrenament, però sobretot haver gaudit amb les sortides. A més, han valorat molt positivament el fet de buscar sortides tècniques en terreny desconegut i exigent.

A la primera sortida, al Pedraforca, vam organitzar un entrenament de matí molt complert on van assistir des de corredors que busquen bones posicions en curses nacionals, passant per alpinistes i escaladors i acabant també per novells en aquest esport. Tots van demostrar ganes d’aprendre i millorar, va ser una sortida fantàstica.

 

La segona sortida tenia com a objectiu reconèixer la primera part de l’Ultra Pirineu 2016 110km, una de les curses més emblemàtiques del calendari internacional i on portem un grup corredors per fer-la. L’entrenament, tot i ser sota pluja i vent, ha estat una experiència molt valuosa pels corredors per aprendre a gestionar la nutrició i el ritme i, sobretot, per fer un entrenament tècnic-específic i de motor de molta qualitat. També ha servit per solucionar dubtes que hagin pogut tenir durant altres curses o entrenaments i per parlar de l’estratègia en aquesta cursa de 110km.

Com a coordinadors de les sortides ens vam adaptar a les capacitats i objectius de cadascú i vam aconseguir treure el màxim profit del temps per analitzar i perfeccionar els aspectes individuals de cada corredor. Vam quedar-nos amb ganes de més per seguir perfilant aspectes tècnics i millorar encara més els punts forts de cadascú, esperem seguir treballant-hi ens properes sortides.

Ben aviat tindreu més entrenaments, estem molt motivats per seguir aprenent, ensenyant i fent-nos una empresa capdavantera en la tecnificació, preparació i rehabilitació d’esportistes i amants de la muntanya.

Genís Zapater

Grèvol salut Terrassa

By | 2017-11-20T12:58:36+00:00 setembre 15th, 2016|Salut|0 Comments