Biomecànica del ciclisme 3D 2018-11-27T19:25:43+00:00

BIOMECÀNICA DEL CICLISME 3D

L’estudi biomecànic del ciclisme a Terrassa

Biomecànica del ciclisme 3D al Grèvol salut de Terrassa. El bikefit (estudi biomecànic del ciclisme) és un procés mitjançant el qual aconseguim que el ciclista se senti el més còmode possible a sobre de la seva bicicleta. Per què? Perquè la majoria de lesions comencen sent petites molèsties provocades per no anar còmodes. Sabem que el millor tractament és una bona prevenció. També aconseguim optimitzar el rendiment aprofitant tota la teva energia. Recorda que la biomecànica del ciclisme 3D no és un servei exclusiu per a professionals sinó que és imprescindible per tots els tipus de ciclistes (muntanya, carretera, triatló, gravel..). La biomecànica del ciclisme 3D la realitzen fisioterapeutes col·legiats experts en biomecànica del ciclisme i ús de tecnologia de bikefitting 3D. Recorda que pots llegir el nostre blog o apuntar-te als nostres cursos!

TESTIMONIS

Em van fer un estudi super complert de biomecànica del ciclisme 3D per adaptar-me la bici, treure’n el màxim rendiment i evitar lesions. Gran equip. Molt recomanables.

Pau Calderón

Mi experiencia en Grèvol Salut tanto con Enric como con Roger ha sido excelente. Mi primer contacto fue para una biomecánica del ciclismo 3d para bici. Ya me había hecho una biomecánica del ciclismo en otro lugar y venia con unas molestias. La verdad es que me ofrecieron un servicio integral, no solo adaptar la bici a mis necesidades sino también tratar las molestias. Más tarde hice una preparación física para reforzar los puntos débiles y no volver a lesionarme. Lo recomiendo a todos mis amigos y familiares sin ninguna duda!!

Jordi Saez

Centro recomendable al 100% con un amplio abanico de servicios. De hecho, siempre que alguien me pregunta sobre un centro de salud para el deportista recomiendo Grèvol Salut con la seguridad de que no quedará decepcionado de su gran equipo profesional y humano. Personalmente, después de sufrir una grave lesión de espalda pude realizar la biomecánica en 3D de las dos bicicletas y volver a competir como antes de la lesión sin ninguna molestia. Otra cosa que destacaría es su servicio de nutrición deportiva con Anaïs. En mi caso, gracias a ella he podido volver a competir a alto nivel en la prueba de maratón

Juanmi Moreno

Un equip de professionals a l’alçada de pocs centres. Molts serveis en l’àmbit esportiu i de salut amb un tracte molt bo.
Molt recomanable per aquells que busquen un bon assessorament per millorar el rendiment o be recuperar de lesions.

Jaume Leiva

Molt bona experiència, tenen un gran equip que s’adapta a les teves necessitats. Gran varietat de serveis i la última tecnologia. Molt recomanable.

Jordi Sans

L’experiència ha estat molt positiva. Valoro molt honestedat i com s’impliquen amb el pacient.
Moltes gràcies

Alicia Alfonso

COM FEM LA BIOMECÀNICA DEL CICLISME 3D?

La biomecànica del ciclisme 3D es basa en cada persona com a individu diferent de tota la resta. És per això que desconfiem de les fórmules màgiques que diuen com ha d’anar assegut el ciclista: si som diferents, seurem de formes diferents.

  • En primer lloc realitzem una entrevista recollint l’historial mèdic i de lesions, els objectius esportius i de l’estudi biomecànic del ciclisme, les hores d’entrenament i el més important, les sensacions que té la persona quan va en bicicleta
  • Realitzem una exploració i valoració en fisioteràpia completa de tot el cos per conèixer les particularitats que poden tenir un efecte mentre la persona pedala: musculatura, tendons, fàscies, estructura òssia, articulacions, dimorfismes, desalineacions, plantilles, etc.
  • Posem a la persona a pedalar i realitzem la biomecànica del ciclisme 3D gràcies als sensors de moviment en 3D. Això ens permet saber com es mou cada articulació amb exactitud
  • Analitzem els resultats de la biomecànica del ciclisme 3D i els comparem amb la informació de l’entrevista i de l’exploració física.
  • Realitzem canvis sobre l’alçada, desplaçament, inclinació i rotació de tots els components necessaris de la bicicleta: seient, cales, manillar, potència, calçat i geometria
  • Repetim la biomecànica del ciclisme 3D comprovant les millores en el posicionament i les sensacions
  • Capturem la nova configuració de la bicicleta amb el sistema en 3D perquè tinguis la teva bicicleta registrada al mil·límetre.
  • Seguiment de les sensacions del ciclista via mail per saber com ha resultat la biomecànica del ciclisme 3D

Si ets un ciclista professional, amateur o simplement t’agrada anar amb bicicleta amb una certa regularitat, la biomecànica del ciclisme 3D et permetrà obtenir el màxim rendiment a la teva activitat sense córrer riscos de lesions.

1 BICI 140€

2 BICIS 190€

REVISIÓ ESTUDI 50€

RESERVA CITA

*El preu per a 2 bicis és exclussivament per a una sola persona i per al mateix dia on aprofitem i fem dos estudis seguits (3h aprox). En cas que la persona canviï els components de la bicicleta la revisió es considerarà com un estudi normal amb el valor íntegra del mateix. Tots els estudis biomecànics del Grèvol els realitzenl fisioterapeutes experts en biomecànica esportiva que, a més, treballen de la mà de preparadors físics col·legiats. Oferim un servei professional amb garanties per desmarcar-nos dels “bikefit” realitzats per persones no-professionals del sector de l’esport o la salut. Llegeix consells de biomecànica del ciclisme 3D al nostre blog sobre posició de la potència o de les cales clicant aquí!