Fisioteràpia i readaptació esportiva 2018-11-27T19:18:14+00:00

CENTRE DE FISIOTERÀPIA DE TERRASSA

Fisioteràpia i readaptació esportiva

Centre de Fisioteràpia de Terrassa. Equip de Fisioteràpia i Readaptació Esportiva especialitzat en la prevenció, diagnòstic i recuperació de lesions esportives, múscul-esquelètiques i traumàtiques: des de lesions musculars i tendinoses fins a lesions òssies i articulars. Centre de Fisioteràpia de Terrassa on apostem per una atenció personalitzada per a cada pacient i a cada lesió. Ens desmarquem dels tractaments protocolaritzats, on sempre s’utilitza el mateix tractament a totes les persones, sigui quina sigui la lesió, edat, objectius o esport. Les sessions han de ser individuals i el pacient ha de ser protagonista del seu tractament perquè hi hagi una evolució real. No ens agraden els tractaments basats a posar màquines i fer massatges sense saber quin problema tenim davant. Som especialistes en l’ús de l’exercici terapèutic i el moviment com a clau en tots els processos de recuperació, des de lesions greus com petites molèsties musculars. El teu equip especialitzat al teu centre de Fisioteràpia de Terrassa. També pots llegir el nostre blog!

TESTIMONIS

Mi paso por el Grèvol salut a sido, es y será la mejor ayuda que he tenido para recuperarme de la lesión de cruzado anterior y poder seguir disfrutando del arte marcial que practico. Gran equipo, grandes profesionales y sobretodo la gran devoción con la que imparten su profesión día a día, no tengo palabras suficientes para agracederoslo. Gracias Roger por esas sesiones de fisioterapia en las que me has guiado y explicado mi proceso de rehabilitación. Gracias a todo el equipo Grèvol!

Luis Fernandez

Siempre recomiendo a quien tenga algún problemita físico visitar a Grèvol, mi experiencia con ellos no es de 5 estrellas, sino de 10. Gracias por el interés, profesionalidad y diagnóstico!! y sobretodo gracias Enric por ayudarme a recuperar mi vida 🙂

Aurora Hidalgo

Recomiendo 100% Grèvol Salut, muy buen trato por parte de todos y muy buen servicio. Me ha ido muy bien para mi recuperación y muy buenos entrenamientos!

Jordi Hinojosa

Mi experiencia en Grèvol Salut tanto con Enric como con Roger ha sido excelente. Mi primer contacto fue para una biomecánica para bici. Ya me había hecho una biomecánica en otro lugar y venia con unas molestias. La verdad es que me ofrecieron un servicio integral, no solo adaptar la bici a mis necesidades sino también tratar las molestias. Más tarde hice una preparación física para reforzar los puntos débiles y no volver a lesionarme. Lo recomiendo a todos mis amigos y familiares sin ninguna duda!!

Jordi Saez

Centro recomendable al 100% con un amplio abanico de servicios. De hecho, siempre que alguien me pregunta sobre un centro de salud para el deportista recomiendo Grèvol Salut con la seguridad de que no quedará decepcionado de su gran equipo profesional y humano. Personalmente, después de sufrir una grave lesión de espalda pude realizar la biomecánica en 3D de las dos bicicletas y volver a competir como antes de la lesión sin ninguna molestia. Otra cosa que destacaría es su servicio de nutrición deportiva con Anaïs. En mi caso, gracias a ella he podido volver a competir a alto nivel en la prueba de maratón

Juanmi Moreno

Llevaba más de un año con una periostitis tibial que no había forma de curar, hasta que dí con ellos, pautándome la vuelta a correr muy progresivamente…y combinado con tratamiento, 100% recomendables, trato inmejorable, muy profesionales.
Gracias Enric!

Juan Ollé

Simplemente excelente! Trato muy profesional y empatico, en cada sesión la mejora es sustancial y los ejercicios para hacer en casa son sencillos y muy eficaces. La consulta es acogedora y el sistema de reservas es muy funcional. Realmente muy recomendable!

Mónica Moreno

Muy amables! Gisela es muy dulce, sabe tratar muy bien los bebés. Son grandes profesionales.

Noemí Martínez

Vaig anar per un problema a l’esquena i l’Enric me’l va solucionar amb una gran professionalitat, de fet de seguida li vaig comentar a la meva dona que pateix problemes cervicals i també l’ha tractat amb moltíssima eficiència. Totalment recomenable.

Pere Brinyol

Un equip de professionals a l’alçada de pocs centres. Molts serveis en l’àmbit esportiu i de salut amb un tracte molt bo.
Molt recomanable per aquells que busquen un bon assessorament per millorar el rendiment o be recuperar de lesions.

Jaume Leiva

Davant una lesió muscular, diagnòstic precís, dues sessions espaiades amb exercicis especials entremig, i al cap de 4 setmanes una mitja marató!
Gràcies Roger!

Xavier Mundet

L’Enric va saber tractar-me un problema cervical que se’m va produir per un accident. Estic molt satisfeta amb el seu tractament i la seva professionalitat. Gràcies Enric!

Kano Kandabashi

Em van fer un estudi super complert per adaptar-me la bici, treure’n el màxim rendiment i evitar lesions. Gran equip. Molt recomanables.

Pau Calderón

Molt bona experiència, tenen un gran equip que s’adapta a les teves necessitats. Gran varietat de serveis i la última tecnologia. Molt recomanable.

Jordi Sans

L’experiència ha estat molt positiva. Valoro molt honestedat i com s’impliquen amb el pacient.
Moltes gràcies

Alicia Alfonso

QUIN TIPUS DE FISIOTERÀPIA FEU?

Al nostre centre de Fisioteràpia a Terrassa visitem moltes persones amb algun dolor d’origen múscul-esquelètic que han provat tot tipus de tècniques, màquines o tractments sense resultat. La majoria, però, no han estat diagnosticades correctament. La clau per aconseguir resoldre aquest tipus de problemes es basa en un bon diagnòstic que estigui basat en una exploració i valoració completa, les proves d’imatge, tests específics i una història molt ben detallada. Al Grèvol, el nostre centre de Fisioteràpia a Terrassa, creiem que abans de començar a tractar hem de saber per què hi ha dolor. O el que seria el mateix, no comencem la casa per la teulada. Posa’t en mans de fisiotrapeutes especialitzats!

PREU SESSIÓ: 40€

RESERVA CITA

*Preu per visita. Exepcionalment ens faran packs de 10 sessions a 35€/visita per aquells processos de recuperació de llarg termini. Només podran reservar cita aquelles persones que vulguin descàrrega muscular i que no presentin lesió/dolor