Nutrició 2019-01-30T10:21:22+00:00

CENTRE DE NUTRICIÓ DE TERRASSA

El teu equip de dietètica i nutrició

Centre de Nutrició de Terrassa. Des de Grèvol creiem que l’alimentació ha de ser un aspecte individual i personalitzat: cada persona té unes preferències alimentàries, uns horaris de feina o estudis i un estil de vida diferent. Per això, la diestista-nutricionista de Grèvol Terrassa té en compte tots aquests aspectes a l’hora d’elaborar la pauta alimentària, perquè s’adapti a tu. El seguiment és una part important del tractament en nutrició, ja que serveix per ajustar la dieta, facilitar l’adherència a la pauta i recolzar-te en tot moment per que aconsegueixis el teu objectiu.

L’Anaïs, dietista i nutricionista del nostre centre de nutrició de Terrassa treballa a partir de l’educació nutricional, ja que és una de les eines bàsiques per transmetre quins són els hàbits saludables. T’ajudarà a adquirir uns bons hàbits alimentaris que es puguin mantenir al llarg del temps i proporcionin una millor qualitat de vida. Es treballa la nutrició en les diferents etapes de la vida, en la millora de diferents malalties (colesterol, hipertensió, anèmia, malalties intestinals…) i també per a la reducció, control i augment de pes i en la millora del rendiment esportiu.

TESTIMONIS

Recomiendo 100% Grèvol Salut, muy buen trato por parte de todos y muy buen servicio. Me ha ido muy bien para mi recuperación y muy buenos entrenamientos!

Jordi Hinojosa

Simplemente excelente! Trato muy profesional y empatico, en cada sesión la mejora es sustancial y los ejercicios para hacer en casa son sencillos y muy eficaces. La consulta es acogedora y el sistema de reservas es muy funcional. Realmente muy recomendable!

Mónica Moreno

Un equip de professionals a l’alçada de pocs centres. Molts serveis en l’àmbit esportiu i de salut amb un tracte molt bo. Molt recomanable per aquells que busquen un bon assessorament per millorar el rendiment o be recuperar de lesions.

Jaume Leiva

Molt bona experiència, tenen un gran equip que s’adapta a les teves necessitats. Gran varietat de serveis i la última tecnologia. Molt recomanable.

Jordi Sans

L’experiència ha estat molt positiva. Valoro molt honestedat i com s’impliquen amb el pacient.
Moltes gràcies

Alicia Alfonso

COM TREBALLA L’EQUIP DE NUTRICIÓ?

A prori pot semblar molt senzill, però la realitat és que normalment acabem desmotivats i perdem els nostres objectius de vista: perdre pes, menjar de forma més saludable, guanyar massa muscular, rendir més.. Sempre trobem altres prioritats i la nutrició acaba en un segon pla. Al nostre centre de nutrició de Terrassa hem dissenyat un pla especial de nutrició que té una durada de 3 mesos on trobareu un servei integral de nutrició amb visites i seguiments mensuals. Un trimestre complet on aconseguir els teus objectius pas a pas, fer canvis de forma progressiva i millorar la teva dieta sense atabalar-te. Volem enganxar-te en la millora dels teus hàbits.

PRIMERA VISITA: 65€

PACK 3 MESOS: 135€

SEGUIMENTS: 40€

RESERVA CITA

*El PACK 3 MESOS inclou una primera visita i dos seguiments a realitzar durant els 3 mesos des de la realització de la primer visita. Si la persona no es presenta a una visita aquesta es contarà com a realitzada