Enric Grau, co-director del Grèvol salut Terrassa

Hola a tothom! Pels que encara no ens coneguem em dic Enric Grau, sóc fisioterapeuta i co-dirigeixo el Grèvol salut. Em vaig graduar en Fisioteràpia a la Universitat de Manresa, de la qual ara en sóc professor del Grau de Fisioteràpia. És fantàstic poder tornar d’allà on vaig sortir i mirar d’ensenyar tot el que e après fins ara.

F26A1036

Estudiar el Màster em va servir, a més de per fer grans amics, per especialitzar-me en el diagnòstic i abordatge de les lesions múscul-esquelètiques més freqüents en Fisioteràpia. Va ser un punt d’inflexió en la meva manera de treballar però, sobretot, en com basar la meva metodologia de treball en el raonament clínic: pensar abans d’actuar. El meu dia a dia es basa en tres pilars: la pràctica clínica, la docència i la recerca. Des que vaig desenvolupar el meu propi projecte d’investigació amb la Universitat Internacional de La Rioja he tingut la oportunitat de fer de ponent a la Societat Catalano Balear de Fisioteràpia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i Salut de Catalunya i Balears, començar la meva carrera com a professor a la Universitat de Manresa i ser professor en cursos de formació contínua per fisioterapeutes arreu de Catalunya i Espanya.

Durant aquests anys, a més de treballar en consulta privada, he estat el fisioterapeuta del primer equip de l’Atlètic Terrassa Hockey Club. Allà he conviscut amb un equip tècnic de primer nivell i amb alguns jugadors de seleccions internacionals, una experiència brutal. Aquests dies veig alguns d’aquests jugadors gaudint del seu pas pels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro i me’n sento molt orgullós: han estat anys de preparació i de superació de lesions i, per fi, el gran objectiu s’ha complert (felicitats, nois!).

A més de la meva vocació per la Fisioteràpia, la Biomecànica i la Readaptació Esportiva també sóc un apassionat dels esports, sobretot els que tenen a veure amb la muntanya. Per aquest mateix motiu vaig tenir la idea de crear l’Equip de Curses de Muntanya del Grèvol.

enricgrau

Un dia vaig plantejar-me com i on volia treballar. Quan em vaig adonar que el que buscava (un centre de Fisioteràpia, Biomecànica, Entrenament, Nutrició..) vaig iniciar aquesta aventura, en la que vaig animar al Roger, un bon company d’Universitat. El que va començar com una pluja d’idees, un esbós sobre el paper, s’ha convertit en el Grèvol salut. Sóc feliç amb totes les portes que he obert, les amistats que he fet i el que hem aconseguit. Espero traslladar aquesta il·lusió i ambició al dia a dia, ajudant-vos a aconseguir els vostres objectius. Ens veiem al Grèvol salut, el vostre centre de Fisioteràpia, Biomecànica, Nutrició, Readaptació i Entrenament de Terrassa!

By | 2017-11-20T12:48:05+00:00 agost 13th, 2016|Salut|0 Comments