Entrenament personal 2018-11-27T19:08:32+00:00

ENTRENAMENT PERSONAL A TERRASSA

El teu centre d’entrenaments personals

Entrenamiento Personal a Terrassa. Al Grèvol salut Terrassa gaudiràs d’entrenaments personals de veritat: només una persona per hora, espai d’entrenament, entrenador personal i vestidor. Per què? Doncs perquè no volem que l’entrenament es vegi afectat per haver de que compartir les instal·lacions o material amb més clients o entrenadors personals, com passa als grans gimnasos. No volem que hagis d’esperar-te per utilitzar una màquina o que no puguis preguntar els teus dubtes a un professional. Qualsevol persona, independentment del seu estat inicial de forma, trobarà un espai on aconseguir els seus objectius rendibilitzant el temps invertit. Ajudem des de persones que just comencen a fer esport fins a esportistes olímpics que volen aconseguir un rendiment de nivell d’elit. Màxima qualitat professional per ser el teu centre d’entrenament personal a Terrassa.

TESTIMONIS

Gran equipo, grandes profesionales y sobretodo la gran devoción con la que imparten su profesión día a día, no tengo palabras suficientes para agracederoslo. Gracias Jordi por ayudarme a corregir mi preparación física y enseñarme que todo es posible con esfuerzo y trabajo. Gracias a todo el equipo Grèvol!

Luis Fernandez

Recomiendo 100% Grèvol Salut, muy buen trato por parte de todos y muy buen servicio. Me ha ido muy bien para mi recuperación y muy buenos entrenamientos!

Jordi Hinojosa

Simplemente excelente! Trato muy profesional y empatico, en cada sesión la mejora es sustancial y los ejercicios para hacer en casa son sencillos y muy eficaces. La consulta es acogedora y el sistema de reservas es muy funcional. Realmente muy recomendable!

Mónica Moreno

Un equip de professionals a l’alçada de pocs centres. Molts serveis en l’àmbit esportiu i de salut amb un tracte molt bo. Molt recomanable per aquells que busquen un bon assessorament per millorar el rendiment o be recuperar de lesions.

Jaume Leiva

Molt bona experiència, tenen un gran equip que s’adapta a les teves necessitats. Gran varietat de serveis i la última tecnologia. Molt recomanable.

Jordi Sans

L’experiència ha estat molt positiva. Valoro molt honestedat i com s’impliquen amb el pacient.
Moltes gràcies

Alicia Alfonso

QUI S’OCUPA DELS ENTRENAMENTS PERSONALS?

Al nostre centre d’entrenament personal a Terrassa l’equip d’entrenadors personals està format de forma exclusiva per professionals col·legiats, llicenciats en ciències de l’activitat física i l’esport. Element clau per garantir la correcta execució de cada exercici i reduir el risc de lesió durant els entrenaments. No creiem en les tradicionals rutines de gimnàs, on el client s’estanca, no té les eines per evolucionar i s’acaba avorrint. Creiem en l’atenció personal, cuidada al detall, per obtenir els resultats desitjats de la manera més òptima possible

PREU 1 ENTRENAMENT: 40€

PACK 4 ENTRENAMENTS: 140€

ENTRENAMENT 2 PERSONES: 50€

RESERVA CITA