Entrepans sense embotits

ALTERNATIVES SALUDABLES ALS EMBOTITS

DE QUÈ ET FAS L’ENTREPÀ?

L’entrepà és un dels esmorzars i/o berenars més habituals entre la població, aquests poden estar farcits de opcions molt diferents i variades, però normalment, moltes vegades per comoditat i falta d’imaginació a la cuina, estan farcits d’embotits. Amb aquest post aprendreu a preparar entrepans boníssims amb altres ingredients, apunteu!

QUÈ PASSA AMB ELS EMBOTITS?

Els embotits són derivats càrnics molt processats. Si us fixeu amb els ingredients que contenen (ho trobareu a les seves etiquetes) veureu que majoritàriament són productes amb molts ingredients i una proporció de carn força baixa, de vegades no arriba ni al 50%. Aquests productes es consumeixen en més freqüència de la recomanada, ja que si ens fixem en la piràmide de l’alimentació saludable apareixen a la punta (aliments de consum ocasional). Però els tenim tant integrats en el nostre dia a dia que no som conscients del consum excessiu què en fem. Aquí hi entren: el pernil salat, el fuet, el xoriç, però també el pernil dolç i el gall d’indi.

LA PREGUNTA ÉS, QUÈ M’HI POSO A L’ENTREPÀ? 

Doncs la resposta és molt fàcil! Només fa falta una mica d’imaginació i aliments saludables com: formatges, conserves de peix, ou dur, truita a la francesa o remenats amb verdures, diferents patés vegetals, cremes de fruits secs i fins i tot fruita. Alguns exemples originals i boníssims, salats

 1. Entrepà sucat en tomàquet i un raig d’oli d’oliva amb remenat d’ous i
  xampinyons
 2. Entrepà vegetal amb una base d’hummus, unes rodanxes de tomàquet per
  sobre i brots de soja
 3. Entrepà d’alvocat xafat amb unes gotes de llimona i pebre i tonyina en llauna
 4. Entrepà sucat amb tomàquet i un raig d’oli d’oliva amb albergínia i formatge
  de cabra
 5. Entrepà dolç amb base de crema de cacauet, plàtan i cacau

Se us ha obert la gana? Esperem que aquestes propostes siguin útils pel vostre dia a dia ius ajudin a reduir la quantitat d’embotits de la vostra dieta, us animeu a provar-los? Pots contactar amb nosaltres o reservar el pack de tres mesos de nutrició, omplint el present qüestionarireservant hora per internet o trucant-nos directament al telèfon 688 642 131.

By | 2018-02-06T17:47:08+00:00 gener 14th, 2018|Salut|0 Comments