Fisioteràpia pediàtrica 2018-11-27T18:53:50+00:00

CENTRE DE FISIOTERÀPIA PEDIÀTRICA DE TERRASSA

Fisioteràpia pediàtrica i respiratòria infantil

Centre de Fisioteràpia pediàtrica de Terrassa. L’equip de Fisioteràpia pediàtrica i infantil del Grèvol està especialitzat en el tractament del nadó, l’infant i de totes les seves patologies ja siguin motores o respiratòries, que són les que tenen més afectació. Degut a una prematuritat, entre altres factors, el nadó potser no assolit les habilitats motores que li corresponen a la seva edat com per exemple caminar o sostenir un objecte. Al nostre centre de fisioteràpia pediàtrica de Terrassa treballem per estimular i facilitar aquells moviments on hi ha dificultats, tant com orientar i ensenyar a les famílies. A més de problemes motors desde la fisioteràpia respiratòria ajudem a eliminar les secrecions, ensenyem a als pares a realitzar una correcta neteja nasal i donem eines i exercicis per prevenir problemes respiratoris. Això és important, ja que si no es fa un bon treball de prevenció poden sorgir problemes com ara asma o bronquièctasies, entre d’altres. Sovint aconseguim reduir la ingesta de medicaments o en alguns casos no necessitar-los

TESTIMONIS

Gran equipo, grandes profesionales y sobretodo la gran devoción con la que imparten su profesión día a día, no tengo palabras suficientes para agracederoslo. Gracias a Gisela que nos ayudó con la bronquitis de mi bebé que tantas horas nos hacía pasar en el hospital y ella nos enseñó como saber actuar a tiempo. Gracias a todo el equipo Grèvol!

Luis Fernandez

Muy amables! Gisela es muy dulce, sabe tratar muy bien los bebés. Son grandes profesionales.

Noemí Martínez

L’experiència ha estat molt positiva. Valoro molt honestedat i com s’impliquen amb el pacient.
Moltes gràcies

Alicia Alfonso

Siempre recomiendo a quien tenga algún problemita físico visitar a Grèvol, mi experiencia con ellos no es de 5 estrellas, sino de 10. Gracias por el interés, profesionalidad y diagnóstico!! y sobretodo gracias Enric por ayudarme a recuperar mi vida 🙂

Aurora Hidalgo

Molt bona experiència, tenen un gran equip que s’adapta a les teves necessitats. Gran varietat de serveis i la última tecnologia. Molt recomanable.

Jordi Sans

Recomiendo 100% Grèvol Salut, muy buen trato por parte de todos y muy buen servicio!

Jordi Hinojosa

Un equip de professionals a l’alçada de pocs centres. Molts serveis en l’àmbit esportiu i de salut amb un tracte molt bo.

Jaume Leiva

PER QUÈ EL MEU NADÓ SEMPRE TÉ MOCS?

Els nadons tenen dificultats per eliminar les secrecions de mocs degut a que durant els 6 primers mesos de vida respiren pel nas i els seus orificis nasals són molt petits. És per això que sovint hem de realitzar neteges nasals perquè puguin respirar bé. Però, com hem de realitzar aquesta neteja nasal? Desde la fisioteràpia respiratòria ajudem a eliminar les secrecions, ensenyem a als pares a realitzar una correcta neteja nasal i donem eines i exercicis per prevenir problemes respiratoris. Això és important, ja que si no es fa un bon treball de prevenció poden sorgir problemes com ara asma o bronquièctasies, entre d’altres. Sovint aconseguim reduir la ingesta de medicaments o en alguns casos no necessitar-los.

PREU SESSIÓ: 40€

RESERVA CITA

*Preu per visita