Laura Torres, dietista-nutricionista del Grèvol

Hola a tothom! Sóc la Laura Torres, coordinadora de l’àrea de nutrició del Grèvol i visió femenina a dins de l’equip. Fa uns quants anys vaig decidir que m’agradaria estudiar alguna cosa amb la qual no deixés mai d’aprendre i, és per això que, vaig triar nutrició. Vaig ser la primera promoció del grau de Nutrició Humana i Dietètica de la Universitat de Barcelona.

En acabar, vaig cursar el Màster de seguretat alimentària a la mateixa casa. Des de llavors, tenia clar que el meu lloc havia de ser treballant amb persones, explicant i transmetent allò que amb tantes ganes havia après. Alguns professors de la carrera ja ens feien èmfasi i no vaig tardar en donar-li la raó. La nutrició no es tracta només d’entregar un full i que la persona interessada ho segueixi. La nutrició és molt més. És aprendre a alimentar-se, a treure el màxim profit dels aliments, a triar què és més òptim en cada moment. La funció del nutricionista és informar, assessorar i recolzar en el procés d’aprenentatge.

El meu objectiu com a nutricionista és apoderar a les persones perquè siguin elles mateixes les que facin eleccions saludables. M’agrada allò que faig i gaudeixo explicant allò que sé.

Actualment estic treballant a l’ institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques a dins del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). Allà faig de nutricionista en el projecte Predimedplus, dedicat a la prevenció de les malalties cardiovasculars amb Dieta Mediterrània. Allà mateix, compagino la feina amb el doctorat en el grup de risc cardiovascular i nutrició (CARIN).

A part de la meva vocació per la nutrició, m’encanta viatjar. Conèixer racons arreu del món em fa despertar l’espurna per viure. Sentir per uns dies olors i colors diferents, idiomes, cultures.. El poder de visitar un lloc nou i poder obrir la ment. Sempre és un repte ampliar els horitzons, per això vaig decidir emprendre aquest viatge.

By | 2017-11-20T12:51:21+00:00 agost 16th, 2016|Salut|0 Comments