NUTRICIÓ AL GRÈVOL TERRASSA

LA TEVA DIETISTA NUTRICIONISTA

Centre de Nutrició de Terrassa. Des de Grèvol creiem que l’alimentació ha de ser un aspecte individual i personalitzat: cada persona té unes preferències alimentàries, uns horaris de feina o estudis i un estil de vida diferent. Per això, la diestista-nutricionista de Grèvol Terrassa té en compte tots aquests aspectes a l’hora d’elaborar la pauta alimentària, perquè s’adapti a tu. El seguiment és una part important del tractament en nutrició, ja que serveix per ajustar la dieta, facilitar l’adherència a la pauta i recolzar-te en tot moment per que aconsegueixis el teu objectiu.

L’Anaïs, dietista i nutricionista del nostre centre de nutrició de Terrassa treballa a partir de l’educació nutricional, ja que és una de les eines bàsiques per transmetre quins són els hàbits saludables. T’ajudarà a adquirir uns bons hàbits alimentaris que es puguin mantenir al llarg del temps i proporcionin una millor qualitat de vida. Es treballa la nutrició en les diferents etapes de la vida, en la millora de diferents malalties (colesterol, hipertensió, anèmia, malalties intestinals…) i també per a la reducció, control i augment de pes i en la millora del rendiment esportiu.

Centre de nutrició de terrassa

Com aconseguir complir amb els objectius que ens marquem a la nostra nutrició? A prori pot semblar molt senzill, però la realitat és que normalment acabem desmotivats i perdem els nostres objectius de vista: perdre pes, menjar de forma més saludable, guanyar massa muscular, rendir més.. Sempre trobem altres prioritats i la nutrició acaba en un segon pla. Amb la darrera entrada sobre “com preparar entrepans sense embotits” molts us vau animar a fer un pas endavant, així que us ho volem posar més fàcil.

Al nostre centre de nutrició de Terrassa hem dissenyat un pla especial de nutrició que té una durada de 3 mesos on trobareu un servei integral de nutrició amb visites i seguiments mensuals. Un trimestre complet on aconseguir els teus objectius pas a pas, fer canvis de forma progressiva i millorar la teva dieta sense atabalar-te. Volem enganxar-te en la millora dels teus hàbits. El pack de nutrició inclou el següent:

  1. Primeta visita: entrevista, objectius i estudi complet
  2. Planificació i dietes personalitzades durant tres mesos adaptades a cada persona
  3. Dues visites de seguiment durant tres mesos
  4. Seguiment via correu electrònic

Preu real: 145€ / Preu del PACK: 130€

By | 2018-11-27T11:58:03+00:00 novembre 27th, 2018|Salut|0 Comments