Nutrició 2017-12-02T18:29:23+00:00

NUTRICIÓ

L’alimentació ha de ser un aspecte individual i personalitzat: Cada persona té unes preferències alimentàries, uns horaris de feina o estudis i un estil de vida diferent. Per això, l’equip de dietistes-nutricionistes de Grèvol Salut tenim en compte tots aquests aspectes a l’hora d’elaborar la pauta alimentaria, per a què s’adapti a tu. El seguiment és una part important del tractament dietètic, ja que serveix per ajustar la dieta, facilitar l’adherència a la pauta i recolzar-te en tot moment per que aconsegueixis el teu objectiu.

Com són les visites?

La primera visita té una duració d’una hora. És el moment en què es recullen totes les dades i es realitza una valoració del teu cas per a dissenyar un pla alimentari personalitzat segons els teus objectius, les teves necessitats nutricionals i el teu estil de vida.

La dieta t’arribarà en el teu correu electrònic al cap d’uns dies, però al sortir de la consulta, tindràs alguns consells per començar a canviar la teva alimentació. Les visites de seguiment tenen una duració d’uns 30 minuts i és on revisem junts com et trobes i com va la dieta. També valorem les modificacions que es puguin dur a terme i s’incorporaran, si és necessari, més eines i material per fer el camí cap al teu objectiu més planer.

Com treballem?

L’equip de dietistes-nutricionistes del Grèvol Salut treballem a partir de l’educació nutricional, ja que és una de les eines bàsiques per transmetre quins són els hàbits saludables. Assessorem per adquirir uns bons hàbits alimentaris que es puguin mantenir al llarg del temps i proporcionin una millor qualitat de vida.

Quins casos tractem?

Es treballa la nutrició en les diferents etapes de la vida, en la millora de diferents malalties (colesterol, hipertensió, anèmia, malalties intestinals…), per a la reducció, control i augment de pes i en la millora del rendiment esportiu.

Si estàs pensant a millorar la teva salut alimentària, nosaltres et podem ajudar. Pots omplir el nostre qüestionari, demanar cita prèvia al web o bé trucant-nos al telèfon 688 642 131.