PACK 3 MESOS NUTRICIÓ

T’AJUDEM DURANT 3 MESOS

Com aconseguir complir amb els objectius que ens marquem a la nostra nutrició? A prori pot semblar molt senzill, però la realitat és que normalment acabem desmotivats i perdem els nostres objectius de vista: perdre pes, menjar de forma més saludable, guanyar massa muscular, rendir més.. Sempre trobem altres prioritats i la nutrició acaba en un segon pla. Amb la darrera entrada sobre “com preparar entrepans sense embotits” molts us vau animar a fer un pas endavant, així que us ho volem posar més fàcil.

Hem dissenyat un pla especial de nutrició que té una durada de 3 mesos on trobareu un servei integral de nutrició amb visites i seguiments mensuals. Un trimestre complet on aconseguir els teus objectius pas a pas, fer canvis de forma progressiva i millorar la teva dieta sense atabalar-te. Volem enganxar-te en la millora dels teus hàbits. El pack de nutrició inclou el següent:

  1. Primeta visita: entrevista, objectius i estudi complet
  2. Planificació i dietes personalitzades durant tres mesos adaptades a cada persona
  3. Tres visites de seguiment durant tres mesos
  4. Seguiment via correu electrònic

Preu real: 170€ / Preu del PACK: 150€

Si estàs pensant a millorar la teva nutrició nosaltres et podem ajudar. Un pack a la teva mida i amb el que et podràs estalviar diners. Ens tindràs al teu costat durant 3 mesos. Pots reservar demanar cita prèvia al web o bé trucar-nos al telèfon 688 642 131.

By | 2018-02-06T18:00:49+00:00 febrer 6th, 2018|Salut|0 Comments