Planificació i entrenaments personals 2017-12-01T16:09:13+00:00

ENTRENAMENT PERSONAL

A Grèvol Salut gaudiràs d’entrenaments personals de veritat: només una persona per hora, espai d’entrenament, entrenador personal i vestidor. Per què? Doncs perquè no volem que l’entrenament es vegi afectat per haver de que compartir les instal·lacions o material amb més clients o entrenadors personals, com passa als grans gimnasos. No volem que hagis d’esperar-te per utilitzar una màquina o que no puguis preguntar els teus dubtes a un professional. Qualsevol persona, independentment del seu estat inicial de forma, trobarà un espai on aconseguir els seus objectius rendibilitzant el temps invertit. Ajudem des de persones que just comencen a fer esport fins a esportistes olímpics que volen aconseguir un rendiment de nivell d’elit.

Quin tipus d’instal·lacions tenim?

Disposem de dos espais d’entrenament: una sala interior, acollidora i amb tot el material necessari per assolir els teus objectius, i un espai exterior, preparat per realitzar tot tipus d’entrenament funcional, esportiu i específic. Valorem la privacitat i comoditat d’un espai exclusiu per als nostres clients, allunyat de les sales massificades.

Qui s’ocupa dels entrenaments personals?

L’equip d’entrenadors personals està format de forma exclusiva per professionals col·legiats, llicenciats en ciències de l’activitat física i l’esport. Element clau per garantir la correcta execució de cada exercici i reduir el risc de lesió durant els entrenaments. No creiem en les tradicionals rutines de gimnàs, on el client s’estanca, no té les eines per evolucionar i s’acaba avorrint. Creiem en l’atenció personal, cuidada al detall, per obtenir els resultats desitjats de la manera més òptima possible.

Per què un entrenador personal?

Apostem pel treball en equip multidisciplinari com a base del nostre dia a dia. Com a equip compartim informació, recursos i opinions per garantir l’assoliment dels objectius amb una perspectiva holística. Som un dels pocs centres a Terrassa on els professionals treballen colze a colze dins d’un mateix espai, valor que no volem perdre. Aconseguim oferir una atenció totalment individualitzada i completa. Professionals d’àmbits diferents treballant junts per arribar més lluny.

PLANS D’ENTRENAMENT

L’equip de preparadors físics del Grèvol Salut dissenya plans d’entrenament específics atenent als reptes esportius de cada persona. La individualització és la base de tots els nostres serveis, pel que rebutgem els plans d’entrenament generals que es poden trobar per internet o als grans gimnasos. Hi ha preguntes que es fan els nostres clients com:

Tens objectius al calendari?

T’ajudem a planificar les setmanes d’entrenament perquè arribis al partit, cursa o competició en les millors condicions possibles. Es tracta d’optimitzar les hores que dediquis a entrenar i no fer més del que toca. Recorda que és molt important incloure el descans el la planificació d’entrenament per tal que el cos pugui adaptar-se a la càrrega d’entrenament.

Tens poc temps per entrenar?

Si tens poc temps per entrenar, és molt importat que no el desaprofitis fent exercicis o entrenaments sense uns objectius clars. Et podem ajudar a buscar el millor moment per a cada tipus d’entrenament respectant el temps que dedicaràs a la família o a la feina. Recorda que a vegades menys és més.

Fas entrenaments de qualitat?

Cada esport, disciplina i distància demana un tipus d’entrenament diferent. A més, cada persona és un món, pel que l’entrenament en cap cas pot ser el mateix per a dues persones diferents. Els entrenaments de qualitat es caracteritzen per respectar totes aquestes variables i per complir amb els objectius de cada setmana d’entrenament. Ens ocupem d’enviar-te plans d’entrenament individuals cada setmana, de fer un seguiment a través d’aplicacions d’entrenament i d’assessorar-te en tot el que puguis necessitar.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres omplir el nostre qüestionari, reservar visita al nostre web o trucar-nos al telèfon 688 642 131.