Roger Roura, co-director del Grèvol salut Terrassa

Hola a tots, arriba el meu torn. Em dic Roger Roura, sóc fisioterapeuta, esportista de tota la vida i co-director del Grèvol salut, un centre pioner format per un equip de professionals del món de la Fisioteràpia, la Nutrició, la Biomecànica i l’Entrenament a Terrassasa. També sóc amant dels reptes, l’esforç i l’autosuperació (sempre amb seny!). Vaig estudiar Fisioteràpia a la Universitat de Manresa; allà hi vaig créixer com a professional, vaig establir els fonaments de la meva pràctica clínica i el més important, vaig fer grans amics.

fisio_2

Sóc de Matadepera i Terrassa i la meva vida ha estat lligada al futbol: he passat per les categories inferiors del Terrassa FC i actualment defenso els colors del Matadepera. A dia d’avui combino la meva passió per la pilota amb el trailrunning. Fa alguns anys que vaig descobrir el món de les curses de muntanya i des de llavors he superat algunes curses emblemàtiques com la Ultra Pirineu en dues ocasions.

He gaudit molt amb la meva experiència personal amb l’esport i arran d’això vaig iniciar-me en la Fisioteràpia i la Readaptació Esportiva. El meu objectiu és compartir el plaer de realitzar esport sense entrebancs. La Fisioteràpia està en constant evolució i per aquest motiu tenim la responsabilitat de mantenir-nos al dia amb formacions continues: m’agrada seguir aprenent sobre la Fisioteràpia, la Readaptació Esportiva, La Biomecànica del Corredor..


M’agrada el tractament personalitzat i la idea que cada ú és protagonista i responsable d’una bona recuperació en Fisioteràpia. Intento basar el meu treball en el raonament clínic com a base de qualsevol intervenció en Fisioteràpia i en el treball en equip Grèvol. Per mi és important ajudar-me dels companys de Nutrició i Entrenament.

Quan l’Enric, el meu company de carrera, em va plantejar l’esbós del Grèvol salut Terrassa vaig saber que havia arribat el moment d’obrir un centre pioner en Fisioteràpia, Biomecànica, Readaptació Esportiva i Nutrició a Terrassa. És un gran repte professional i personal!

By | 2017-11-20T12:49:55+00:00 agost 15th, 2016|Salut|0 Comments