Sortida de trailrunning al Pedraforca

El dissabte 10 de Setembre organitzem la primera de les sortides d’entrenament outdoor del Grèvol salut Terrassa. Serà un entrenament matinal de trailrunning pel massís del Pedraforca, un indret immillorable per a la pràctica d’aquest esport. Vine i descobreix els secrets de les curses de muntanya per mà del Genís Zapater, coordinador de l’àrea de Rendiment i Entrenament del Grèvol salut i corredor professional de curses de muntanya de l’equip Asics Europa.

És una sortida per a tots els nivells, dirigida per tres tècnics de l’equip Grèvol salut i amb places limitades. Al finalitzar l’entrenament hi haurà dinar opcional al poble de Saldes. L’objectiu de la sortida és treballar la tècnica d’ascens i descens en muntanya, ensenyar exercicis específics de prevenció de lesions i explicar les claus de l’entrenament en muntanya. Descobreix com córrer ràpid i sense lesionar-te. Si estàs preparant la Ultra Pirineu 2016 o qualsevol altra cursa aprofita’t d’aquest entrenament de qualitat.

.

Data: 10 Setembre 2016

Durada: 3-4 hores

Material necessari: calçat per córrer per muntanya en condicions, paravent, motxilla lleugera, 1L d’aigua mínim (recomanem ús de bossa d’aigua a la motxilla) i ulleres de protecció solar.

Hora i punt de trobada: 8am, davant l’ajuntament de Saldes

Coordinador: Genís Zapater

Places: 15 màxim

PREU I INSCRIPCIÓ: realitzar una transferència bancària de 15€ a ES42 2100 3099 8322 0054 8189 de “La Caixa” amb el nom de l’interessat com a concepte. Caldrà enviar un mail de confirmació adjuntant el rebut de pagament a info@grevolsalut.com i les següents dades: nom, edat, DNI i nivell d’entrenament.

By | 2017-11-20T12:53:37+00:00 agost 16th, 2016|Salut|0 Comments